Bezdrôtové slúchadlá: Ako si vybrať?

Ktorý typ bude pre vás ten naj? Existuje mnoho druhov slúchadiel, momentálne sú vo svete hitom bezdrôtové. Čo všetko ponúkajú?

Hudbu si vyberáte podľa vkusu, ale čo slúchadlá? Prechádzate si desiatky typov, kategórií a špecifikácií v snahe nájsť tie, ktoré budú najviac vyhovovať vašim potrebám? Vieme, od čoho by ste sa mali odraziť. Dôležité je vybrať si typ slúchadiel! Bezdrôtové slúchadlá možno vo všeobecnosti označiť za ultra ľahkéskladné, zídu sa vám pri vašich aktivitách a ponúkajú prvotriedny zvuk.

Bezdrôtové slúchadlá Carneo čierno červené dievča

Bez káblov? Skvelé riešenie!

Slúchadlá delíme na dve kategórie: “do uší” a “cez uši”. Oba typy majú svoje výhody aj nevýhody a záleží hlavne na vašom životnom štýle a okolnostiach, počas ktorých ich budete používať. Bezdrôtové slúchadlá využívajú k párovaniu primárne technológiu bluetooth. Tá umožní počúvať vašu obľúbenú hudbu bez toho, aby ste boli obmedzovaní akýmikoľvek káblami. Zamotaný kábel alebo zlomený konektor sa stanú minulosťou. Pokiaľ si chcete užiť počúvanie hudby naplno, sú pre vás bezdrôtové slúchadlá tou správnou voľbou! Avšak je potrebné uvedomiť si, že tieto slúchadlá majú batériu, ktorú je treba občas aj dobíjať. Bezdrôtové slúchadlá značky CARNEO majú mimoriadne dlhú výdrž batérie aj vďaka dokovacej stanici a vďaka indikátoru nabitia máte dostatok času na znovunabitie.

Bezdrôtové slúchadlá Carneo čierno modré dievča

Aký typ slúchadiel bude pre vás najlepší?

Veľmi obľúbenou kategóriou bezdrôtových slúchadiel sú takzvané náhlavné slúchadlá, inak povedané bezdrôtové slúchadlá cez uši. Ideálne sú predovšetkým pre milovníkov naozaj kvalitného zvuku. Sú pohodlné a hudba je vďaka nim prvotriedna, navyše sú vhodné na lepšie odhlučnenie vonkašieho prostredia a preto sú ideálne na prácu v rušnom kolektíve či pre skutočných hudobných “fajnšmekrov.” Tým, že ide o bezdrôtové slúchadlá, môžete si ich vziať kamkoľvek bez akéhokoľvek limitu.

Štupľové“ bezdrôtové slúchadlá sú taktiež veľmi obľúbenou kategóriou. Tento typ slúchadiel býva spojený káblom, aby sa nestalo, že ich stratíte. Niekedy sú vybavené „mostíkom“, ktorý sa dáva za ucho ako v prípade CARNEO S9 BOOST a vďaka nemu je nosenie takýchto bezdrôtových slúchadiel o niečo istejšie. Sú užitočné najmä pre zaneprázdnených manažérov, ktorý potrebujú kvalitné a spoľahlivé hands free vybavovanie telefonátov s jednoduchým a rýchlym spárovaním s telefónom.

Vedeli ste, že existujú aj neviditeľné“ slúchadlá do uší? Majú miniatúrne rozmery, ktoré takmer nevidieť, zavádzajú sa do uší a nie sú spojené žiadnym káblom. Navyše disponujú multifunkčným tlačidlom, vďaka ktorému môžete odpovedať na hovor, spustiť alebo pozastaviť prehrávanie hudby alebo prejsť na ďalšiu skladbu. Obvykle sú vybavené praktickým puzdrom – nabíjacou stanicou, vďaka ktorému je možné takéto slúchadlá rovno nabiť. Už viete, ktoré vám budú vyhovovať?