Ako pripojiť bezdrôtové slúchadlá Carneo k telefónu?

Naše slúchadlá bez káblov sú hitom! Niet divu, vydržia hrať niekoľko hodín, sú pohodlné, kompaktné a môžete ich použiť prakticky kdekoľvek a kedykoľvek. Ako ich jednoducho spárujete s vaším mobilom?

Na pripojenie Carneo slúchadiel k smartfónu potrebujete, aby obe zariadenia, ktoré chcete prepájať, mali aktivovanú technológiou Bluetooth. Na smartfóne zapnite Bluetooth, vyhľadajte dostupné zariadenia Carneo. Keď uvidíte zoznam zariadení, a zároveň sa na telefóne objaví aj nové zariadenie s konkrétnym produktovým názvom napríklad Carneo S8.Od tohto momentu vám už nič nebráni prepojiť sa telefónom a užívať si hudbu alebo handsfree hovor.

Bezdrôtové slúchadlá Carneo s Bluetooth technológiou

Čo robiť so slúchadlami?

  1. Predtým ako sa rozhodnete začať párovať bezdrôtové slúchadlá s telefónom, vyberte ich zo základne. Carneo slúchadlá majú svoj spôsob párovania. Nejde však o nič zložité, názov slúchadiel napríklad „Carneo S8“ sa objaví v ponuke zariadení v nastaveniach Bluetooth vo telefóne.
  2. Podržte ovládacie tlačidlo na oboch slúchadlách a čakať, kým na nich začne blikať svetielko alebo sa ozve anglický hlas “connected”.
  3. Počkajte, kým sa vám v Bluetooth menu smartfónu, napríklad v prípade SK menu v sekcii „Dostupné zariadenia“, objavia vaše Carneo slúchadlá. Sú pomenované názvom Carneo a konkrétnym modelom, napríklad „Carneo S8“.
  4. Pre spárovanie slúchadiel kliknite na ich názov – nepotrvá dlho a slúchadlá nadviažu prostredníctvom Bluetooth kontakt a vy ich budete môcť okamžite začať používať. Bezdrôtových slúchadiel môžete mať pripojených viac, čo však nie je bežné.

Po spárovaní sú slúchadlá aj komunikačným zariadením

Ak svoje bezdrôtové slúchadlá prepojíte s mobilom a necháte ich mimo základňu, budú určené aj ako hlavné komunikačné zariadenie nielen pri počúvaní hudby, ale aj pri telefonovaní. Pokiaľ chcete volať cez mikrofón smartfónu, vyberte z menu prichádzajúceho hovoru reproduktor telefónu, nakoľko primárne bude hovor prepájať prostredníctvom bluetooth prepojenia.

Bezdrôtové slúchadlá CARNEO - komunikačné zariadenie nielen pri počúvaní hudby, ale aj pri telefonovaní