Bezdrôtové slúchadlá - hudba na celý deň

Ak ste doposiaľ nemali príležitosť vyskúšať bedrôtové slúchadlá, možno si kladiete otázku, či naozaj stoja za to a vyrovnajú sa klasickým káblovým slúchadlám. Odpoveď je jednoznačné áno a dokonca sú pohodlnejšie, praktickejšie, vďaka čomu môžete svoju obľúbenú hudbu počúvať celý deň!

Muž s bezdrôtovými slúchadlami Carneo

Už žiadne zamotané káble

Hlavnou výhodou bezdrôtových slúchadiel je, že nemajú žiadne káble a ku smartfónu, tabletu či iným zariadeniam ich jednoducho pripojíte cez bluetooth, čo znamená, že vám dávajú pocit slobody. Zakrátko si na ne zvyknete a pri pravidelnom používaní aj zabudnete, že ich máte na ušiach. Bezdrôtové slúchadlá sú nevyhnutným zariadením pre ľudí s aktívnym životným štýlom.

Športové slúchadlá môžete používať pri cvičení vo fitness centre, pri vonkajších športových a pohybových aktivitách, pri pozeraní filmov alebo na nezáživnej prednáške v škole. S bezdrôtovými slúchadlami budete mať o starosť menej a nemusíte sa trápiť s rozmotávaním uzlíkov na kábloch alebo so zachytávaním o oblečenie či do vlasov.

Majú vynikajúci zvuk a výdrž batérie

Niekedy sa môžete stretnúť s názorom, že bluetooth slúchadlá vám neposkytnú kvalitný zvuk a majú slabú výdrž batérie. To je však omyl. Slúchadlá Carneo sú známe kvalitným, jasným, autentickým a dynamickým zvukom s čitateľnými výškami a pevne usadenými basmi s perfektnou izoláciou okolitého hluku. Priemerná doba prehrávania hudby je okolo 4-5 hodín, čo oceníte na cestách vlakom alebo autom. Na dlhšie trasy sú vhodné malé slúchadlá do uší s dokovacou stanicou, ktorá výdrž batérie ešte viac predĺži, a to aj bez použitia nabíjačky.

Bezproblémové vybavovanie hovorov a prehrávanie skladieb

Telefonovanie nebolo nikdy pohodlnejšie. Kvalitný všesmerový mikrofón zabezpečuje živé a zrozumiteľné hlasové hovory. Určite vás poteší vybavovanie hovorov bez skladania, keďže priamo na slúchadlách sa nachádzajú intuitívne tlačidlá na ovládanie hovorov a prehrávanie skladieb. Slúchadlá Carneo sú kompatibilné so všetkými smartfónmi a tabletmi na trhu a vďaka technológii bluetooth 5.0.

Veľké slúchadlá cez hlavu

Kompaktné alebo herné slúchadlá?

Ak chcete niečo malé, ľahké a čo najprenosnejšie, ideálnym riešením budú pre vás spomínané malé slúchadlá do uší. Nemusíte sa báť straty, dokovacia stanica plní tiež funkciu puzdra, aby ste ich nemuseli hľadať po kabelke alebo vreckách. Medzi ďalšie výhody patrí, že sú nenápadné a môžete ich mať mať nonstop v ušiach.

Na druhej strane tu máme veľké slúchadlá cez hlavu. Vo všeobecnosti majú herné slúchadlá väčšie meniče a dokážu vašim ušiam poskytnúť plný a široký zvuk. Pohodlné mäkké vankúšiky dokonale priliehajú k ušiam a neprepúšťajú dnu rušivé vonkajšie zvuky. Slúchadlá za uši uprednostňujú ľudia, ktorí často strácajú veci a nie sú zvyknutí na malé slúchadlá. Ich výhody ocenia najmä hudobní producenti, hráči hier a každý, kto si potrpí na špičkový zvuk.

 V skutočnosti otázka neznie, prečo by ste si mali kúpiť bezdrôtové slúchadlá, ale prečo nie?