Zoznámte sa s trendy elektronikou pre deti a teenagerov.

Elektronické hodinky pre deti

Elektronika ovláda svet detí a teenagerov stále viac a viac. Plní zábavnú, ale taktiež edukatívnu a bezpečnostnú funkciu. Predstavuje preto praktický darček, po ktorom siahne mnoho rodičov. Poďte si prečítať, aké produkty patria medzi najväčšie súčasné elektro trendy.

Na trhu je záplava najrôznejších elektro produktov, ktoré súťažia o pozornosť spotrebiteľov. V prípade mladšej generácie je reč najmä o elektronických hodinkách pre deti, prenosných bluetooth reproduktoroch alebo bezdrôtových slúchadlách. Aké benefity svojim užívateľom prinášajú a v čom prekonávajú inú elektroniku?

1) Elektronické hodinky pre deti

Elektronické hodinky pre deti predstavujú šikovný doplnok, ktorý plní hneď niekoľko funkcií naraz. Poskytujú deťom informácie o čase a notifikácie zo smartfónov, ale taktiež zábavu v podobe zábavných hier a aplikácií, ktoré im skrátia čas pri čakaní na autobus. 

inteligentných hodiniek pre deti ale majú úžitok aj ich rodičia. Stačí, keď hodinky spárujú so svojím telefónom, a hneď majú prehľad o tom, kde sa ich deti nachádzajú a čo robia. V prípade potreby im môžu rovno zavolať alebo napísať textovú správu – preto hodinky prirodzene plnia i bezpečnostnú funkciu.

Náš tip:
Smart hodinky CARNEO TIK&TOK HR
Detské smart hodinky CARNEO sú vhodné pre deti od 6 do 15 rokov. Ponúkajú 5 športových režimov, krokomer, zábavné hry (puzzle a basketbal), monitoring kvality spánku a srdcového tepu a množstvo ďalších užitočných funkcií. Pýšia sa taktiež dlhou výdržou batérií – na jedno nabitie fungujú až 5 dní. Samoyrejmosťou je dievčenská a chlapčenská verzia smart hodiniek.

2) Prenosné bluetooth reproduktory

Ďalší trend sa tentokrát týka elektroniky pre teenagerov, ktorí túžia po skvelej hudobnej zábave. Reč je o prenosných bluetooth reproduktoroch, ktoré si spotrebitelia chvália pre ich praktické vlastnosti i moderné dizajnové prvky. Medzi ich najväčšie prednosti patrí kompaktná veľkosť, ľahká konštrukcia, ale taktiež dlhá výdrž batérie a vysoká kvalita zvukového rozlíšenia.

Bluetooth reproduktor – elektronika pre teenagerov

Vďaka týmto benefitom sa bluetooth reproduktory stali obľúbenými spoločníkmi pri športe, posedeniach s kamarátmi, na párty alebo výletoch. Reproduktor sa jednoducho vojde do batoha a nezaberie moc miesta, takže sa výborne hodí i na cesty.

Náš tip:
Prenosný reproduktor CARNEO StreetDragon 2
Reproduktor CARNEO StreetDragon 2 sa vyznačuje špičkovou technológiou Bluetooth V3.0 triedy EDR 2 a dlhou výdržou batérie (6 – 12 hodín). Okrem toho disponuje taktiež handsfree módom na prijímanie hovorov, štýlovým dizajnom a funkciou Powerbank, ktorá umožňuje bezdrôtové nabíjanie telefónu.

3) Bezdrôtové slúchadlá

Ďalším elektro produktom, ktorý si vydobyl obľubu u mladých ľudí, sú nepochybne bezdrôtové slúchadlá. Tie stačí jednoducho spárovať so smartfónom a užiť si vynikajúcu hudobnú zábavu pri športe alebo na ceste do školy.

Svoju zásluhu na tom majú technológie na potlačenie okolitého hluku a šumu, rovnako ako krištáľovo čistý zvuk. Bezdrôtové slúchadlá umožňujú aj prijímať hovory, čo z nich robí praktického pomocníka na každý deň.

Náš tip:
CARNEO Bluetooth slúchadlá do uší S8
Bezdrôtové slúchadlá CARNEO S8 ponúkajú úplne jedinečný zvukový zážitok s hlbokými basami a čistými výškami. Disponujú integrovaným mikrofónom, tlačidlami na jednoduché prehrávanie hudby alebo prijímanie hovorov. Na jedno nabitie naviac vydržia pri neprerušenej prevádzke až 4 hodiny.

Dopyt ovplyvňujú aj módne trendy

Na trhu figuruje neuveriteľné množstvo elektroniky, ktorá sa snaží užívateľa zaujať svojimi sofistikovanými vlastnosťami. Funkčnosť a pokročilosť integrovaných technológií ale už nie je jediné, čo ovplyvňuje záujem spotrebiteľov.

Podstatnú úlohu hrá taktiež dizajn, farebné spracovanie alebo aktuálne módne trendy. Na tento aspekt elektroniky sa zameriavajú najmä mladšie generácie, čo sa nepochybne podpisuje pod dopyt  a odbyt jednotlivých modelov.