Pomôcť pohybom s hodinkami Carneo je smart!

Pomôcť pohybom s hodinkami Carneo je smart.

 

Pomáhať nebolo nikdy jednoduchšie. Hýbete sa? Pravdepodobne áno. A to je jediná vec, ktorú potrebujete splniť pre pomoc, ktorá bude skutočne adresná. APPA, asociácia pomoci postihnutým, vytvorila prvú charitatívnu mobilnú aplikáciu, ktorá dáva pohybu nový zmysel.

 

APPA pomáha telesne postihnutým deťom a dospelým osobám. Získavaním financií na rehabilitácie, zdravotné pomôcky, lieky alebo bezbariérové riešenia im zlešpuje kvalitu života. Taktiež pracujú na tom, aby mali lepší prístup k informáciám a vzdelávaniu, vďaka čomu sa dokážu lepšie začleniť do spoločnosti a vracia im to radosť do života.

 

Prvá charitatívna aplikácia na Slovensku

 

Vďaka aplikácií môžete svoju energiu venovať na dobrú vec. Jednotlivec, rodina, skupiny, mestá a celé Slovensko bude pohybom pomáhať členom klubu APPA. Prvá slovenská charitatívna mobilná aplikácia premení energiu vynaloženú pri pohybových aktivitách na finančnú pomoc.

 

Ako to bude fungovať v praxi?

  • Každý mesiac predstaví appka vybrané príbehy členov Klubu APPA, ktoré potrebujú podporu,
  • Príbeh bude mať jeden mesiac na získanie energie od užívateľov appky, preto je dôležité, aby sa za príbeh hýbalo čo najviac ľudí,
  • Čím viac pohybu za príbeh, tým viac energie a tým vyšší finančný príspevok,
  • Každý príbeh môže získať až 2.000 EUR.

Ako sa môžete zapojiť?

  • Prihláste váš príbeh do APPky (v mobilnej aplikácii môžu mať svoj príbeh iba členovia Klubu APPA)
  • Po uverejnení vášho príbehu v APPke dajte vedieť vašim priateľom a známym, že odteraz môžu svoj pohyb (energiu) venovať práve vám.

Carneo už roky motivuje k pohybu a vďaka ich smart hodinkám môžete svoj pohyb venovať práve APPA. Smart hodinky Carneo dokážu monitorovať mnoho športových aktivít od chôdze, behu, cyklistiku až po plávanie. Nemusíte byť vrcholový športovec na to, aby ste dokázali pomáhať. Každá vaša aktivita sa počíta.

Vseobecny mail