S týmito smart vychytávkami si cestovanie a dovolenku určite užijete

Cestovanie sa nedá predstaviť bez skvelej partie, dobrej cestovnej batožiny a určite ani  bez kvalitných technických vychytávok, ktoré sa postarajú o našu zábavu i bezpečnosť. Pozrime sa na to, ktoré smart produkty vašu dovolenku a cestovanie dostanú na celkom novú úroveň.

aktívna dovolenka - cestovanie v horskom prostredí

Čas rozhodnúť sa pre bezdrôtové slúchadlá

Len si predstavte, že cestujete na rodinnú dovolenku a v rádiu to časom začne šumieť, chrapčať, až sa to napokon nebude dať počúvať. Bavilo by vás stále prelaďovať hudobné stanice? Jednoduchšie je zapnúť si v aute obľúbené CD alebo mp3. Keď ste ale v aute piati, bude len ťažké nájsť interpreta, ktorý by sa páčil každému z vás. Skáču vám po tele zimomriavky, keď si predstavíte, že budete pár hodín počúvať obľúbené pesničky vašich rodičov alebo priateľov s iným hudobným vkusom?

Problém vyriešite veľmi jednoducho. Nadopujte si pred odchodom na výlet telefón vlastnou náložou pesničiek, nasaďte si na uši bezdrôtové slúchadlá a môžete si užívať cestovanie bez zbytočných hádok. Výhodou bezdrôtových slúchadiel je, že nemáte starosti so žiadnymi káblami, nikde sa vám nič nezamotá. Skrátka ich stačí nabiť a potom si vychutnávate pár hodín kvalitného zvuku – v aute, autobuse, lietadle, na bicykli alebo na turistike.

Bluetooth slúchadlá skvelo sedia na každé ucho, netlačia ani z neho nevypadávajú a poskytnú vám dokonalý hudobný zážitok. Je to vychytávka, ktorú oceníte nielen pri cestovaní na dovolenku, ale aj počas bežných dní. Bluetooth pripojenie vám umožní pripojiť sa k akémukoľvek zariadeniu, teda aj k mobilu vášho priateľa či k počítaču. V prípade, že radi cestujete štýľovo, spoľahnite sa na najnovšie bezdrôtové slúchadlá do uší Be Cool

bezdrôtové slúchadlá be cool biele

Neviete sa rozhodnúť aké bezdrôtové slúchadlá potrebujete? Poradíme v našom článku Ako si vybrať bezdrôtové slúchadlá.

Keď už ste v tom aute...

Mnohí z vás sa rozhodnú v lete vycestovať na dovolenku vlastným autom. Je to pohodlné, lebo si idete a zastavujete, kde chcete. Ak vás počas cesty upúta neznámy zámok, zrúcanina alebo nejaká vyhliadka, nemáte problém niekde odparkovať a užiť si výhľady.
Pravda je však taká, že cesta autom nemusí byť vždy prechádzkou ružovým sadom. Na ceste môžete stretnúť mnoho nezodpovedných šoférov, a možno skrátka len budete mať smolu a zmesou všelijakých náhod sa ocitnete v epicentre dopravnej nehody.

V týchto prípadoch nám poslúži ďalšia vychytávka, a tou je kamera do auta. Záznam, ktorý zhotoví, môže slúžiť ako dôkazový materiál pri vyšetrovaní nehody. Inštalácia je jednoduchá, obsluha intuitívna. Kamera vám v aute pomôže nielen so záznamom z cesty, ale takisto s orientáciou v neznámom prostredí.

Bez problémov zaparkujte auto a choďte sa pokochať okolím či najesť do reštaurácie, inteligentná kamera vás informuje v prípade, že sa bude s vaším vozidlom diať niečo nezvyčajné. Čo aplikácia, to skvelá služba pre vás. Spoľahnite sa na šikovných spoločníkov na cestovanie.

Inteligentné technológie na vašom zápästí

Ešte nevlastníte inteligentné hodinky? Sú v móde už pekných pár rokov, a tak si prešli veľkou cestou vývoja a zdokonaľovania. Dnes už inteligentné hodinky nepočítajú len počet prejdených kilometrov, krokov a spálených kalórií, ale snímajú aj kvalitu spánku, srdcovú činnosť a pod. Samozrejmosťou je prijímanie hovorov či čítanie SMS a notifikácií zo sociálnych sietí. Inteligentné hodinky sú dostupné v dizajnoch vhodných pre deti, mužov aj ženy, sú všestranné a vôbec nemusia vyzerať športovo.

Mnoho modelov si bez problémov nasadíte aj do zamestnania, pretože majú elegantný a decentný vzhľad. Hodinky sú obdarené aplikáciami, ktoré určite využijete pri cestovaní. Spomeňme napríklad GPS. Táto aplikácia vás podrží na neznámych miestach, takže sa určite len tak ľahko nezatúlate. Iba ak by ste veľmi chceli. Nech vás nohy povedú kamkoľvek, buďte na všetko pripravení vďaka šikovným produktom z našej ponuky.